Få et lækkert badeværelse

Badeværelset er et af de steder, vi befinder os meget i hjemmet. Et badeværelse, der udstråler kvalitet, giver livsglæde og livskvalitet. Derfor er både funktionaliteten, komforten og det æstetiske udtryk vigtigt.

Kompetent samarbejde
Murerfirmaet Jens Nørager udfører alt fra top til bund. Vi har gennem tiden udført mange forskellige badeværelser, hvilket giver os en særlig ekspertise inden for dette område. Vi udfører totalentrepriser, hvor vi sammen med vores dygtige og grundige underleverandører står for en komplet løsning. Vi har et tæt samarbejde med elektrikere, malere, tømrere og blikkenslagere, som alle har stor erfaring, og som vægter kvalitet lige så højt, som vi selv gør.

Få et badeværelse i topklasse
Ved entrepriseopgaver er vi naturligvis tovholder på hele projektet, så du blot skal glæde dig til at se det færdige badeværelse. Vi kan rådgive dig om farve- og materialevalg. Hvilke slags materialer har vi bedst erfaring med. Badeværelset er jo et vådrum og kan være kilden til fugtproblemer og skimmelsvamp. Der er utrolig mange ting, man kan gøre for at sikre sig mod fugt og skimmelsvamp.

Valg af fliser
Tag os med på råd, inden du vælger fliser. Hvis du selv køber fliser i et byggemarked, skal du huske på, at manden i byggemarkedet først og fremmest er sælger. Han føler ikke som sådan ansvar for det endelige resultat – og slet ikke for badeværelsets holdbarhed. Derfor vil vi gerne med ind over en beslutning, da vi ved hvor vigtigt flisevalget er. En ting som byggemarkederne har en tendens til at negligere er, at fliserne skal passe sammen ned til sidste millimeter. Den mindst sprække kan give fugtskader.

Kontakt os
Det er vigtigt for os, at vores kunder, som både tæller privatpersoner og erhverv, får kvalitet og service i topklasse – hver gang. Kontakt Murerfirmaet Jens Nørager, så vi kan tage en snak om, hvordan vi bedst får afdækket dine behov.