Renovering og vedligeholdelse

​Murermester Jens Nørager håndterer alt inden for renovering og vedligeholdelse.

Er facaden blevet slidt, eller trænger fliserne på badeværelset til en reparation?

​Murermester Jens Nørager håndterer alt inden for renovering og vedligeholdelse, hvad enten det drejer sig om facader, tage, badeværelser eller noget helt andet. Vi har mange tilfredse kunder. Se nogle af de kunder, som vi har arbejdet for her. Virksomheden har 90 års erfaring, hvilket betyder, at vi har opbygget en solid og grundig erfaring inden for al murerarbejde. En virksomhed eksisterer kun i så mange år, hvis håndværket er i orden. Vi fokuserer på løsninger, der holder i mange år, så kunderne kommer tilbage. Vi er samtidig opdateret på de nye metoder, idet vi er meget nysgerrige. Der sker mange spændende ting i faget i disse år, som du kan få gavn af, hvis du kontakter Murermester Jens Nørager.

Kreativ tankegang

Vi har gennem tiden gjort mange kunder tilfredse med renovering og vedligeholdelse, fordi vi både vægter kvalitet, solidt håndværk, service samt det æstetiske udtryk. Vi er vant til at håndtere flere forskellige typer opgaver og tænker derfor kreativt uanset projektets omfang. Vi kommer gerne med ideer og giver inspiration til, hvilken type renovering der passer bedst til bygningen.​

Kender du fx silikatmaling? Det er et 100 % naturligt produkt, som vi bruger til maling af facade. Denne maling indgår en kemisk forbindelse med murværket, der både giver facaden en smuk glans og gør muren ekstremt slidstærk og modstandsdygtig over for fugt, idet vandet preller af på muren. Hør meget mere om vores behandling af facader. Ring til os på 39 63 00 95.

Vi vejleder

Murerfirmaet Jens Nørager står også gerne for totalrenoveringer, hvor vi er tovholder på entrepriseprojektet, og hvor vi samarbejder med vores kompetente underleverandører. Ligegyldigt hvad behovet er, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig om, hvordan vi bedst finder et resultat. Vi laver totalrenoveringer med stort fokus på overholdelse af alle aftaler omkring tidsplan og pris.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker vejledning, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Kontakt os via kontaktformularen eller på telefon 39 63 00 95.​